Moab

Dag 14 / 7.8 

We  zijn om zes uur opgestaan om de beroemde Delicate Arch met vroege ochtendlicht te beklimmen. Een mooie wandeling over kale stukken rots terwijl het nog niet te warm was. Na ongeveer een uur lopen zagen we de arch. Het leek wel gereld dat iedereen een voor een even op de foto mocht. Een aardige Japanner legde ons ook even vast. En in iets meer dan half uur loop je dan weer terug over de stijlen rotsen. Amerika 3319Amerika 929Amerika 940Amerika 3405Amerika 956

Onze volgende wandeling was naar de Sand Dune Arch. Een mooi stukje van licht tussen de rotsen en gleuven. Vanuit daar liepen we naar de Broken Arch, daar leek geen einde te komen aan de laatste twee mijn terug klimmen en klauteren in de volle zon.

Eerst even uitblazen in onze stoeltjes in een schaduw van een Canyon en daarna reden we naar een strandje langs de Colorado River. We zaten daar met nog een paar locals. Eerst zaten we te twijfelen of we ook het water in gingen aangezien het heel bruin en modderig eruit zag. Maar niet alleen de hond, maar ook de locals gingen het water in.Dus wij deden het ook. Lang leve de vrijheid!

’s Avonds zag ik nog een vallende ster. De Melkweg kun je hier soms ook heel goed zien.

Dag 15 / 8.8 

Tegen de middag reden we naar Canyonlands. Een dagje rustig aan na gisteren. We verkennen Canyonlands met de overlook points.

Met de benen bungelend van de klif hebben we noodles gegeten.

Terwijl Hilde nog naar een uitkijk punt is gelopen. Zat ik naar de Jucy te lezen en kreeg ik veel belangstelling met de auto. De groen paarse auto valt op tussen alle zwarte en grijze auto’s. Veel mensen vragen naar onze kitchen sink en waar we in de auto kunnen slapen. Maar nog meer mensen lezen de reclame sticker hardop en zeggen tegen de ander hoe cute en leuk het is. Er zijn zelfs mensen die foto’s maken en een nieuwsgierige man stak zijn hoofd door het raam terwijl ik rustig zat te lezen binnen, haha. Kennelijk tussen alle het groter, groots in de US is een klein camperbusje toch interessant. Amerika 978Amerika 3337.JPG

’s Avonds zijn we naar Dead Horse Point gereden en hebben daar rustig met ondergaande zon eten klaar gemaakt en koffie gezet.
Liefs, Liedewei

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s