Anton Chaubot

Dag 25 / 18.8

Laatste dagje. Van Yosemite richting San Francisco. We hadden ons even niet gerealiseerd dat we vijf uur moesten rijden over 250 km, maar dat was logisch want het was weer een weg met veel slingerende bochten.amerika 2144

Eerst reden we nog naar de eeuwen oude sequoia bomen. Met een stijl en dalende wandeling bekeken we de meters dikke bomen van bijna 3000 jaar oud.

amerika 2165Amerika 1452Amerika 1474Amerika 1504

Onderweg nog een aardig stopje bij een café/bar/winkeltje waar spullen stonden die al in geen 30 jaar waren afgestoft of gekocht, maar met een lief mannetje uit Nieuw-Zeeland.

Opzoek naar een amerikaanse milkshake bij Wendy’s drive-in kregen we een large ijsbeker. Voor het eerst en voor het laatst.  Bij de carwash nog even de stofzuiger door de auto en dan door naar SF naar onze laatste campground. In plaats van de stad te naderen, blijkt dat we midden in een groot regionaal natuurpark nog zitten. Alle rustigst maar niet handig voor de laatste avond. Om tien uur ging het hek dicht, dus in plaats van uitgebreid dineren op onze laatste avond werd het een burrito bij de Mexican Grill. Voor Tienen waren we het hek binnen en zijn we gaan slapen bij volle maan.

Dag 26 19.8

De plek naar ons, dertig meter, observeerde we twee psychische patiënten die gister een avondmaal hadden van 10 marshmallows per minuut. Die we vanmorgen hebben blij gemaakt met onze Wal Mart stoeltjes.Amerika 1510Amerika 1511

We zaten een half uurtje van de plek waar we de Jucy moesten  inleveren, dus dat ging heel makkelijk en snel. Vanaf daar namen we de Uber. Dat was wel even gedoe, want de chauffeur had nog twee meiden mee in de auto met elk twee mega koffers waardoor we er niet meer bij pasten en onze koffers al helemaal niet. Dus een andere Uber genomen. Aller aardigst afgezet door een Hip-Hopper bij de juiste ingang van het  vliegveld.

amerika 2238

Amerika 1517

Dag Amerika, ik ga je missen. Ik kom je zeker nog eens op zoeken.

Liefs, Liedewei

Advertenties

Een gedachte over “Anton Chaubot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s